We gaan eind september opnieuw voor een whisky-& foodpairing.
Deze keer samen met Komtuveu. Komtuveu staat voor gezellig tafelen met respect voor lokale, seizoensgebonden producten in een eigentijds kader.
Menu (onder voorbehoud):
Deze keer samen met Komtuveu. Komtuveu staat voor gezellig tafelen met respect voor lokale, seizoensgebonden producten in een eigentijds kader.
Menu (onder voorbehoud):
- Aperitief met hapjes
- Terrine van foie (homemade), peer, crumble van koffie - Belgian Owl 36 maanden
- Gerookte paling met rode biet, appel en dragon - Highland Park 20y 1995-2015 for The Whisky Mercenary
- Wilde eend, gelakt met luikse stroop, gekarameliseerde hazelnoot - Glenburgie 1992 - 24y Cadenhead - Small Batch
- Cassis, chocolade, donker fruit - Springbank Green -
Het menu wordt opgediend met aangpaste whisky's per gang.
Prijs: 100 euro incl whisky's, water en koffie.
Schrijf je nu in! Voorschot 30 euro, rest te betalen de avond zelf